Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kérem, engedje meg, hogy pár sorban bemutassam cégünket. A vállalkozást 2010-ben indítottuk azzal a céllal, hogy részt nyerjünk a logisztikai, illetve hozzáadott értékű munkavégzési piacból (Quality Control & Technical Service). Jómagam több éves tapasztalattal rendelkezem fuvarszervezés és logisztika területén, amelyet multinacionális cégeknél szereztem meg. 2010-ben elérkezetnek láttam az időt, hogy saját vállalkozásban testesítsem meg mindazon tudást és tapasztalatot, amit az évek során felhalmoztam.

Döntésem jónak bizonyult, mert a cég folyamatosan bővül a minőségellenőrzés illetve a gyors reagálású probléma megoldás területén.
Legfontosabb számunkra ügyfeleink elégedettsége, rendszerünk alapja a közös cél, az áru gyors és hatékony átvizsgálása javítása és a kiszolgáltatási helyre való eljuttatása, ez által egy kölcsönös bizalmon alapuló hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása.

Vállalkozásunk folyamatos növekedése és meglévő ügyfeleink folyamatos megrendelése jelzi partnereink elégedettségét.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!

Háttér

Jómagam több éves tapasztalattal rendelkezem fuvarszervezés és logisztika területén, amelyet multinacionális cégeknél szereztem meg. 2010-ben elérkezetnek láttam az időt, hogy saját vállalkozásban testesítsem meg mindazon tudást és tapasztalatot, amit az évek során felhalmoztam. Döntésem jónak bizonyult, mert a cég folyamatosan bővül a minőségellenőrzés illetve a gyors reagálású probléma megoldás területén.

Legfontosabb célunk

Legfontosabb számunkra ügyfeleink elégedettsége, rendszerünk alapja a közös cél, az áru gyors és hatékony átvizsgálása javítása és a kiszolgáltatási helyre való eljuttatása, ez által egy kölcsönös bizalmon alapuló hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása. Vállalkozásunk folyamatos növekedése és meglévő ügyfeleink folyamatos megrendelése jelzi partnereink elégedettségét. Reméljük, hogy hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!

Tapasztalat

Jómagam több éves tapasztalattal rendelkezem fuvarszervezés és logisztika területén, amelyet multinacionális cégeknél szereztem meg. 2010-ben elérkezetnek láttam az időt, hogy saját vállalkozásban testesítsem meg mindazon tudást és tapasztalatot, amit az évek során felhalmoztam.

Szitai Szabolcs, Ügyvezető
Way of Cargo Kft.