Szolgáltatások

  • Home
  • Szolgáltatások

Vizuális ellenőrzés

Beérkező áruk átvizsgálása és szortírozása (vizuális a megrendelő telephelyén illetve lézeres bevizsgálás az áru elszállításával történik).

Gyártósorról visszaküldött termékek szelektálása (megrendelő telephelyén vagy termék elszállításával saját telephelyünkön).

Rework folyamatok

Szortírozott termékek megmunkálása a megrendelő igénye szerint.

  • Sorjázás
  • Menetfúrás illetve vágás
  • Forrasztás (kézi)
  • Fémek, műanyagok méretre vágása, furatok kialakítása

Azonnali segítség

A gyártási szférában a közel zéró tolerancia van érvényben a beszállítók felé, akik próbálnak ennek eleget tenni, de a kiélezett határidők miatt elfordulhatnak gyártási illetve szállítási, hibák sérülések . A logisztikai szolgáltatók a Költséghatékonyság miatt a raktárkapacitásuk közel 100% kihasználva támogatják az összeszerelő üzemeket, gyárakat és így egy kis probléma is igen nagy gondot tud okozni. Ekkor kell az azonnal segítség, hogy a baj ne gyűrűzőn tovább és megfelelő szakemberek segítségével a folyamatot ne állítsuk meg.

Termelés Támogatás

Előfordul, hogy betegség vagy előre nem tervezett hiányzás esetén több napra vagy akár több hétre kiesik egy dolgozó a gyártósorról. Ilyenkor nehéz pótolni főleg a jelenlegi munkaerőhiányra való tekintettel is. Szolgáltatásokat erre a területre is tud megoldást nyújtani. Akár már 24h-belűl tud kezdeni egy gyakorlott operátor, akinek a belső folyamat irányítás ill termék specifikáció megismertetése után akár munkába is állhat.( bővebben információért kérem lépjen velünk kapcsolatba).

A Way of Cargo Kft. magasan képzett szakembereinek köszönhetően ezt meg is tudjuk oldani.

Ha Önnek megbízható, precíz elhívatott Partnerre van szüksége a minőségellenőrzés területén megtiszteltetésnek vennénk, ha felveszi velünk a kapcsolatot.

Letölthető dokumentumok

Ez egy virtuális segítség a szerződéses partnereink részére. Weboldalon keresztül le lehet tölteni az aktuális ill. régebbi riportokat munkalapokat. Továbbá saját azonosítóval rendelkező Partnereink láthatják cégünk fejlődését és kérelem nélkül hozzáférhetnek referenciáinkhoz.

Lépjen velünk kapcsolatba, kérje árajánlatunk!